tisdag 15 juli 2008

Trött som en katt!

Finns det någon eller något som kan bli så avslappnad och lealös som en sovandes katt? Mja, det skulle vara en dö katt i såfall. Lealös har jag i allafall kännt mig i två dagar nu.Öppningen i helgen blev lyckad. Det var mest folk här på fredagen, men även i lördags och söndags tittade folk in. Superkul!Nu ska vi få upp fler skyltar och vi kommer även annonsera mer. Igår kom nya numret av Allt i hemmet och där har vi en stor annons. Det ger besökare på webbutiken kan jag lova.
Det nya numret innehåller massor av tips för lantkök och eftersom vi är på väg att byta ut vårt kök ska jag lusläsa denna tidning.
Ska nog ta och lata mig i soffan en stund nu till Allsång på Skansen. Jag är inte så förtjust i Anders Lundin men musiken brukar vara bra. Sedan kommer det enda program jag följer på TV: Morden i Midsommer. Härligt!

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att det gått så bra med öppningen. Såg er annons i Allt i hemmet. Kul att det drar många tillwebbutiken. Kattbilden var ju så söt. Ena sonen såg den och tyckte den var så söt. Här undrar vi var vår katt är. Hon har varit på turné i en vecka nu.

Kram Ullis

Vita ljuva tankar sa...

Vad roligt att allt går så bra. Annonens i AlltiHemmet var jättefin.
Jag skulle gärna gå där och plocka bland Greengate-porslinet!:-)

Vilka kattgodingar förresten...sååååå sööööööta!

Kram

Moi Mizty sa...

Katten Är söt!
Det kan jag skriva under på,
likaså att butiksinnehavarinnan är en trevlig tjej och jag körde inte hem alldeles tomhänt.
Återvänder med all säkerhet fler ggr.

Kul att det kom fler.

No.1

a home far away sa...

Härligt med lyckad öppning!
Lilla kissen är bara för söt:-)

//Gunilla