lördag 19 juli 2008

Födelsedagskalas och intervju!

Igår var en hektisk dag. Vi skulle ha butiken öppen, en reporter från tidningen skulle komma och min kära pappa fyllde år.


Egentligen skulle vi fira honom hemma hos mina föräldrar men efter en del funderande natten till fredag kom jag fram till att tiden räckte inte till. Så det var bättre vi firade honom här hos oss.


Inte nog med det, lokaltidningen skulle komma hit och göra ett reportage om oss och våra tokiga djur. De skulle infinna sig här klockan elva, samtidigt som butiken öppnar.Med andan i halsen for jag i väg i ösregnet, i klädd regnkappa och stövlar, tidigt på morgonen. Jag skulle hinna inhandla lite specerier och posta paket innan allvaret körde igång.
När jag kört en bit på vägen hörde jag ett dunkande i plåten av sidan på bilen. Herregud, vad har jag nu kört över tänkte jag. Jag tvärnitar bilen och far ut. Väntade mig minst en elfant släpandes efter bilen eller åtminstone en hare... tack och lov var det bara mitt bälte till regnkappan som hängde och slängde utanför bildörren. Tur!För att imponera på tidningen bakade jag min berömda morotskaka. Givetvis använder vi skålarna från vårt eget sortiment.


Kakan blev mycket uppskattad och vi fick anstränga oss för att övertala reportern att sätta sig på en stol istället för på golvet bland de sex kattungarna.


Fotografen jagade runt djur och barn för att få bra bilder och Jocke och jag försökte föklara tillkomsten av Cillas Cottage samtidigt som Molly och Ozzy jagade runt varandra.Nu återstår att se hur vi framställs i tidningen, antingen blir det jättebra eller så framställs vi som tokiga männsikor med djur överallt....dvs sanningen. Reportaget kommer givetvis visas här.
Denna tokiga dag avslutades med födelsedagskalas, ett mycket trevligt sådant. Bordet smyckades med röda bär och min syster hade med sig ljuvliga blommor från sin "får -fria" trädgård. Lyckat med andra ord!
4 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Tänk vad förvånad du blivit OM det var en elefant som hängt därutanför*fniss*

Låter som en hektisk dag även om den säkert var kul!

Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken dag du hade. Säkert blev den jättebra, och du kan luta dig nöjt tillbaka så här efteråt. Man kan ju undra hur du skulle sett ut i minen om du haft någort hängande efter bilen, hihi.
Ska bli jättespännande att se hur reportaget blev.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Gårdsromantik sa...

Vad spännande med reportaget!
Det kommer att bli jättebra reklam för ditt företag.

Kram Maud

Moi Mizty sa...

Tack för titten.

Kattfunderingar pågår, men inga beslut fattade, än.

Kram från mig