söndag 6 juli 2008

På fredag öppnar vi

Äntligen är det dax!
På fredag öppnar vi sommarbutiken här på gården. Efter mycket om och många men blir det nu av. Vi hade ju velat ha den "riktiga " butiken färdig men det har inte funnits tid att hinna med.Istället har vi skaffat ett stort partytält som kommer finnas på vår loge.Vädret här nere i söder, stormbyar och orkaner, gjorde att vår första tanke, att ha tältet på gårdsplanen "blåste bort. Nu står tältet snyggt och prydligt i logen och då ska det till ett riktigt oväder om det ska flyttas.


I förrgår var vi på "bojshous" som Ludvig kallar det. Finns det något ställe som lyckats med sitt koncept för småkillar så är det detta, Bauhaus. Kundvagnar förklädda till småbilar. Verktyg och trädgårdstraktorer så långt ögat når. Dessutom hade de en lekstuga utformad som ett tåg.Vi hann inte ens hem igen innan Ludvig frågar när vi ska åka dit nästa gång. Suck!Där inhandlade vi iallafall en grön konstgräsmatta på 40kvm. Tjejen som hjälpte oss tittade lite kosntigt på oss, hon trodde kanske vi skulle ha den inomhus. Inte ens som blind skulle den få komma in i mitt hus, men i tältet blev den perfekt.Nu kom nästa kraftprov, hur får man in två barn i bilstolar samt 40kvm matta i bilen? Tack och lov har jag en handlingens man som hoppade och vek mattorna till något som påminde om origami och vips gick allt in i bilen.På vägen hem stannade vi till i Svedala och där inhandlades två bokhyllor till butiken. De fick så klart inte plats i bilen, utan de fick Ronja och jag hämta igår.


Idag ska inredningsarbetet börja. Dessutom ska lappar sättas upp och utskick göras.Vill ni komma förbi, så titta in på hemsidan för Cillas Cottage. Där kommer öppettider och vägbeskrivning finnas.
Välkomna!

(bilderna i inlägget är varor som snart kommer hem)

2 kommentarer:

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Hej hej!
gud vad kul att öppna egen butik!
Jag önskar dig lycka till!
Kramar Malin

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att ni öppnar. Klart att tjejen tyckte ni var lite konstiga, patytält inomhus. Men hon förstod nog inte vad ni skulle göra. Ska bli jättekul att se bilder därifrån.

Kram Ullis