fredag 24 oktober 2008

Green Gate - på gott och ont

Veckan har varit hård, på flera sätt. Inte nog med att jag fått fruktansvärt ont i ryggen, nacken har liksom knycklat till sig på något sätt som gör att jag måste vrida hela kroppen för att kunna se mig runt. Känner mig som en överkörd, gipsad staty med klumpfot...


Vi har LÄNGE väntat på vår leverans av varor från Green Gate, eftersom vi är en liten, nyöppnad butik köper vi inte in några större partier utan försöker leta fram det som passar oss bäst. Vårens varor sålde slut snabbt och vi har bara lite kvar som vi rear ut.När jag för femtioelfte gången ringde vår agent för att höra var varorna håller hus, fick vi till svar att "Green Gate" har funderat på att frysa er order eftersom det är en annan svensk nätbutik som berättat att vi kontaktat dem för att få till ett samarbete att hålla ner priserna. Dessutom har flera nätbutiker klagat på att vi har för låga priser på Green Gate.


Jag och min man höll på att trilla baklänges. Vem kan det vara som anklagar oss för kartellbildning och vem tycker att vi har för låga priser? Detta är rent förtal!


Vi har försökt få reda på av Green Gate vem som försöker smutskasta oss och vi är villiga att lämna in telefonlistor och maillistor för kontroll. Den som påstår att vi försökt övertala dem att hålla nere priserna tillsammans med oss måste vara mytoman. Läser du detta, kan du ringa och berätta var och när vi samtalat?!
Nu är iallfall första leveransen Green Gate här, sååå fina saker. Teerna smakar gudomligt, det kan jag intyga efetr att jag försökt stärka mig, ledsen och besviken igår. Oärliga människoer verkar smyga omkring överallt, även i inredningsvärlden.

7 kommentarer:

http://myownhome.blogg.se sa...

Usch låter inte alls kul! Hoppas dt löser sig för er och att allt bara var ett missförstånd! Hoppas du får en bra helg i alla fall!

♥ Hedvig och Jag ♥ sa...

nej men fy. Tyvärr så finns det rötägg överallt.. det har jag fått erfara idag jag med. Men kan inte GG själva kolla upp priset? Det kan väl lätt se det ¨på er sida. Jag vet en sida som har 20% på i stort sett allt gg...

Jag hoppas att du får en trevlig helg trots allt..

Lallis - liv och leverne sa...

Du, det låter trist så in i norden!
Kram på dig från mig./Lallis
(och ha en fiiin helg också)

LillaFlisan sa...

Menhör dom inte att det låter orimligt!
Varför skulle ni vilja att andra butiker har LÅGA priser. Det kan ni ju rimligen INTE tjäna på!!!
Kartellbildning är väl ett sätt att försöka höja priserna??
Det är ju anmärkningsvärt att folk drar slutsatser (anklagar) utan att ens ha frågat er!
Fy!
Avslutningsvis vill jag bara kommentera något roligt:
VILKEN fin blogg ni har!!
Så vackra bilder och härlig inspiration!!
Kram och trevlig helg!!!


Flisan

Home No.1 sa...

Hej Cilla tack för titten hos mig, det gjorde mig glad!
Mindre glad blir men att höra om vilken soppa ni stackare har hamnat i då!Verkar vara hur konstigt som helst håller med Lilla flisan i det hon skriver...ha det gott Mvh. Annica.

Ullis/Leva på landet sa...

Ska titta in i nätbutiken i helgen och kolla in era Green Gate saker. Gilar dem så mycket. Skulle bli skit förbannad om någon anklagat mig för en sådan sak. Hoppas att det reder ut sig.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Lisa på Furutorp sa...

Vad tråkigt det låter med anklagelserna, hoppas verkligen att det löser sig.
Har själv väntat en halv EVIGHET på Greengates leverans, som nu äntligen kom, men till min stora besvikelse kommer då bara hälften... Suck...
Man vill ju ha med ALLT när man ska skylta & matcha, annars känns det ju inte komplett!
Men men, det är väl bara att fortsätta gå i väntans tider...

Må så gott!
Lisa på Furutorp