måndag 4 augusti 2008

Ösregn och Green Gate


Idag tar jag inte i då jag säger att det ÖSREGNAT här i södra skåne. Det formligen vräker ner så mycket så TV:n inte fungerar. Nu gör ju inte det mig någonting, men Ludde är uttråkad.
Jag har suttit med näsan i Green Gates höstkatalog och bjuder här på några bilder. Önskar jag kunde köpa in allt-både till Cillas Cottage och till vårt hem.
Det är underbara bilder med vackra textiler och fint porslin, mattor och plåtburkar. Nu i höst kommer även en kollektion med te. Snart har vi det i butiken!

Som jag berättade är det busväder här. Vår stackars kanin Harley får bo på verandan i natt, annars fanns risk för att hon blåste bort. Nu myser hon med en morot i halmen.
Det tycks liksom inte vara någon hejd på vädergudarna, regnar det så vräker det ner. Blåser det så blir det nästan orkan och skiner solen så är det som en stor grill. Ni som bor här nere i skåne vet ju dessutom vad som händer om det snöar...just det KAOS!


Nu sitter jag och Ronja i soffan med tända ljus på bordet. Grabbarna spelar dataspel. Jag lovade ju visa bilder från loppisfynden, men kameran måste laddas, så ni får vänta.
När barnen har somnat ska jag fortsätta sy på min racermaskin. Det är inte så lätt när de är vakna.
Ha det så gott!

5 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej!

Här i Östergötland vräker regnet oxå ner och blåser gör det med:( trist!

Vi har passat på att vara effektiva idag och hunnit med en hel lista av måsten. Tyvärr var det en sak vi inte kunde göra...köpa regnkläder. Det är lite lustigt i det här landet. Trots att vi har mycket regn går det aldrig att få tag i regnkläder, vi har jagat stan runt i omgångar sedan i våras...Suck nu ger vi snart upp och syr egna regnisar av vaxduk och svarta sopsäckar!!!;)

Ser ut att finnas toppengrejer hos Green gate!" Jag har sett en del försmaksbilder and I like it:)

Kram Annica

Madicken sa...

Hej! Vad roligt att få se lite nyhet från Green Gate samt en, för mig, ny blogg! En Skånetös dessutom...Hit kommer jag gärna tillbaka!

Kram Victoria

Moi Mizty sa...

Godda fru skräddare, vad bidde det?

Här har jag högt vattenstånd i källaren - kul, not!

Ser ju ut som jag ska behöva köpa fler överkast. Kanske man skulle öppna Bed utan breakfast?

Nu tar jag öskaret och går.

Kram Mizty

a home far away sa...

Ja vädret är hopplöst har jag förstått:- Greengate har så underbara fina saker, jag köpte bl a dotterns lapptäcke av dem i somras.

Ha en fin dag
Gunilla i Singapore

Från A till O med Jenny sa...

Ja vädret är alltid extremer aldrig lagom liksom....green gate har verkligen supersnygga saker...man skulle ju vilja ha allt
Ha det gott kram