söndag 24 augusti 2008

Lyckoprinsen

För ett par veckor sedan hade jag besök av en av mina bästa vänner, Åsa.
Vi har delat en hel del genom åren, bla 24kvm lägenhet i nio månader. Dessutom har vi haft både mot och medgång tillsammans, delat kärleksbekymmer, träningsvärk och löst en del världsproblem tillsammans. Listan skulle kunna bli lång, så jag slutar nog här.

Tyvärr ses vi inte så ofta, men nu bor vi lite närmre varandra igen(15mil) så nu ska vi nog kunna träffas mer. I allafall kom hon farandes i sin nya bil en dag i augusti och vi konstaterade att det var över sex månader sedan vi sågs sist.

En gång läste jag att "Vänner är som stjärnor. De finns alltid där, även när vi inte kan se dem."
Vi hade såklart massor att prata om, vilket vi gjorde över en termos kaffe och äppelpaj med vaniljsås. Dessutom hade hon med sig en superfin present till oss, en "lycka-till-present" till butiken. Tack Åsa!

Den söta grodprinsen ska ge välgång och klirr i kassan, enligt feng shui. Nu är det bara att hoppas på att Åsa har rätt!

3 kommentarer:

Åsa sa...

I like detta inlägg ;) Som sagt alldeles för långt mellan gångerna vi ses men du är ju oxå en stjärna hos mig :) Tack för att du inte utveckla listan mer (haha) det kunde ha blivit liiiite obekvämt. Sköt om prinsen så hoppas jag att kulorna ska trilla in hos er. Vi hörs och ses snart // Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att den bara för gott med sig den söta lilla prinsen. Kul med så bra vänner.

Ha det bra!
Kram Ullis

Moi Mizty sa...

Gröna grodor gillar jag, helst dom ätbara. Grodor som ska förvandlas till prinsar har man pussat några, men tji. Men din groda är så söt att den kan inget annat än bringa lycka med sig.

"Hermods" första kursbrev på väg.

The first lady, Mizty