lördag 9 augusti 2008

Färg kan göra underverk

Nu har jag lovat och lovat att visa bilder från mina loppisfynd. Eftersom en del försvunnit ur min dator har jag nu fått ta nya. Så några innan bilder blir det inte.Ett fynd jag är stolt över är min "nya" kassaapparat till butiken. Den hittade jag på en loppis i Skurup och de ville först inte sälja den till mig. Jag har letat ett bra tag efter en gammal kassaaapparat och de är inte så billiga.När jag nu hittade denna ståendes på en loppis blev jag eld och lågor. Men se, när jag frågade efter priset ville tjejen först inte sälja den. Den passar så bra i inredningen var orsaken. Hmmm.... Då kan den stå där tänkte jag.


När jag gått runt och tittat ett tag kom hon fram och frågade om hon skulle ringa ägaren och se om han kunde tänka sig att sälja. Visst tyckte jag, hon fick gärna ringa.
De dividerade fram och tillbaka på ett språk som jag INTE förstod men de kom fram till att den var till salu. Dessutom till ett pris långt under vad jag förväntat mig. Yes!Så jag slog till, inte tjejen utan på kassaapparaten. Jag fick själv konka ut den i bilen och då såg jag att den inte var så snygg. På baksidan, dvs kundens framsida satt flera klistermärken och den var ganska repad i den brungröna färgen.Men som med allting annat, lite färg kan göra underverk. Eller kanske ska jag säga att min man kan göra underverk.Nu är den jättefin och den fungerar dessutom. Det kommer till och med ut en liten lapp på baksidan...till ingen nytta.


Nu är den alltså svart, vilket blev mycket snyggare. Eller vad tycker ni?

Ha det gott därute!


4 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Det var inget dåligt loppisfynd!

Vilken fin blogg du har! /Linda

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilket kanonfynd!

Kram Annica

LillaFlisan sa...

Så kul att du hittade det du önskade dig. Jag måste erkänna att jag går mycket på loppis och jag har faktiskt aldrig sett någon kassaapparat!(Eller så har jag inte haft "Kassaapparatglasögonen" på mig! ;-))
Fin blev den i alla fall!
Flisan

Ullis/Leva på landet sa...

Du har inte haft det lätt den sista veckan du heller. Ovädret var inte såkul. Vi var i Blekinge på semester då. Trist med kunden som inte skulle ha sina varor och med posten som haft sönder paketet. Tur att du gjorde ettsådant fint fynd. Blev jätte när du målade den. SEr verkligen fram emot Green Gates höstkolektion, så mycket snyggt.

Ha en riktigt bra helg!
Kram Ullis