torsdag 21 augusti 2008

Rundvandringen har börjat....

Oj ,vad tiden går. Jag har haft massor att göra plus att jag egentligen borde ta det lite lugnare. Blodtrycket säger mig att jag kanske är liiite stressad.

Men vad ska man göra när man vill för mycket?

Jag har ju tidigare lovat er en rundvandring hemma hos oss och nu känner jag att det är dags att börja så smått. Dvs jag visar de rum som för tillfället är städade, vilket betyder att jag kan ta mig in i rummet, med kamera, utan att snubbla över för mycket.
Hmmm, har jag nämnt att när jag blir rik ska jag ha en housekeeper?!

Vi börjar med barnens rum.
Välkomna in till:Träbokstäverna har jag köpt på Panduro och målat. De sitter på dörren in till barnens lekrum.


Ludvig älskar fordon, här syns hans sparbössa i form av en lastare och en folkavagn i plåt.Ronjas smycken förvaras i dessa söta askar.Även barnen ska ju ha en egen kristallkrona i sitt rum. Vi har ganska högt i tak, 2,65m och det kräver sina lampor. Barnens teckningar, foton och annat kul hängs upp på väggen med hjälp av ett hopprep och målade tvättklämmor,
I fönstret finns ett sött hus med plats för värmeljus. Här har vi satt in batteridrivna ljus som Ludvig själv kan tända och släcka.
Skylten berättar: "My room, Girls not allowed" - Ludvigs skylt som nu kanske måste modifieras. Har men en lillasyster som man måste dela rum med så...


Min mormors gamla byrå kom till nytta igen, den rymmer nästan alla barnens kläder. Från tråkig brun till vitaste vit. Tjusigt!

Nästa gång ska ni få följa med in i vårt sovrum. Välkomna igen!

2 kommentarer:

Nettan sa...

Tack för titten i barnens rum, ska bli kul med fortsättningen !

Hoppas du tar det " lugnt ", tänk på blodtrycket ;0)

Kram, Nettan

MY WHITE COTTAGE sa...

Halloj! Ser att ni också har en ridgeback - så även vi! :) Vår kille heter Morris (kommer från kennel Dahido´s) och är drygt 1 1/2 år gammal. Han är helt underbar och vi är så otroligt glada för honom!!! Hur gammal är er Ozzy?

Önskar dig en skön helg!
Kram från Jenny