torsdag 14 augusti 2008

Jag satte kaffet i halsen

......i morse. På sidan 7 i dagens morgontidning dvs Ystad Allehanda fanns ett helsides reportage om Cillas Cottage. Gulp... För er som är intresserade finns länken till webtidningen här:
Alla bilderna från tidningen är inte med, men ni kan iallafall läsa reportaget som faktiskt är riktigt trevligt. Det är nu över en månad sedan som artikeln skrevs så vi hade gett upp hoppet om att se den i tidningen, men nu är vi alltså lokala kändisar ;-)


Igår hade jag kärt besök av en vännina, tillika arbetskamrat från Oxie 4H, Annika som dessutom skriver den trevliga bloggen http://malmo4h.bloggagratis.se/


Vi tillbringade eftermiddagen med att dricka kaffe och lösa världsproblem på vår lilla veranda. Hon hade inhandlat diverse smaskens i delikatessen hos ICA i Ystad. Mums! Kaffet intogs i mina söta kaffekoppar som är ännu ett loppisfynd från tidigare i våras.


Nu är det alltså dags att sätta igång och jobba lite igen. För er som är intresserade så har vi stor sommarutförsäljning på Cillas Cottage webbutik. Välkomna in!

6 kommentarer:

Moi Mizty sa...

Idag får jag köpa Bedebladet i pappersversion.

Kram Mizty

Havanna sa...

Ahhhh - så kärt! Tänk, nu är ni kändisar i heeeela Ysta!

Vita ljuva tankar sa...

Så kul med reportaget!
Vilka söta kaffekoppar! Sådana hade jag velat hitta idag. Var på jakt efter lite udda kaffekoppar till ett litet pysselprojekt...Hittade en fin gammeldags engelsk kopp med fat iallafall.

Kram

Vardagstugg sa...

Kul med repotaget! Alltid roligt med lite respons =)

Ha en trevlig kväll!
Annelie

Ullis/Leva på landet sa...

Det var ju kul att reportaget kom till slut. Var riktigt kul att läsa. Synd att det inte var mer bilder på nätet.

Kram Ullis

Annika sa...

Tack för igår!
Tur att inte reportaget var inne igår för då hade det nog inte blivit nån lugn fikastund på verandan. Verkar va fler än jag som gillar kaffekopparna.
Kram Annika