torsdag 20 augusti 2009

Trevligt besök

I går var det en alldeles vanlig dag här i butiken. Kunder kom och gick och jag pysslade och städade runt lite.

Plötsligt öppnas dörren och in stiger en vacker, rödhårig kvinna och tittar lite lustigt på mig och frågar om "Det är Cilla själv?"

Lustigt vad jag hann tänka mycket....vem är hon...vad vill hon mig...vad har jag nu gjort? Knasigt eller hur? Varför oroar dessa frågorna mig? Iallafall...

Jag måste sett ut som en fågelholk när hon berättade vem hon var... Lisa på Furutorpet...från Rättvik. En tjej som jag lärt känna genom hennes blogg Livet på Furutorp. Furutorp är namnet på gården Lisa och hennes familj bor på samt på hennes butik inne i Rättvik.


När jag skulle till att öppna butiken här i Anderslöv ringde jag stackars Lisa, som nog tyckte jag var en tokig skånska, för att få lite goda råd. Jag tror att det var hennes positiva inställning till mina ideér som inverkade på att vi idag har Cillas Cottage.


Efter en stor kram och mycket skratt tittade vi runt i butiken och pratade om ditt och datt. Såååå kul att få ett ansikte på en människa man "känner" genom bloggen och som dessutom har samma "jobb", bekymmer och frågor som jag.

I natt låg jag vaken och hade dåligt samvete. Jag bjöd ju aldrig in dig och din familj på kaffe Lisa. Tiden rann iväg ute i butiken och jag hade bråttom, så nästa gång du kommer ska jag duka fram finkopparna och bjuda på en trevlig kaka.


Fast nu är det ju jag som måste styra kosan mot Rättvik....

4 kommentarer:

Creations by Lisa sa...

Hej hopp! Vad kul att du vill vara med på SIB, jag har lagt till dig som medlem nu. Välkommen i gänget :-)
Pratade med Lena Fors förra veckan, hon berättade att hon kände dig och hon berättade att du öppnat butik :-), jag har ju också startat så smått med en inredningsbutik på nätet :-)
Kram Lisa

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

så kul med oväntat besök...skulle ju bjudit på gevali:))
kramis!!

Hemma på Landet sa...

Jo, jag förstod allt att hon skulle dit.;-) Kram

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt som du säjer att få ett ansikte på dom man bloggar med.Kul med oväntat besök .Mycket fint du har ....Ha det gott kramizar ~~~~RITTA~~~~.