onsdag 26 augusti 2009

Min systers trädgård!

I helgen hade jag lovat bort mig till min kära syster, Anna. Eftersom jag har en man utrustad med diverse verktyg lånades han och jag in till hennes trädgård. Sittandes, sörplandes kaffe och trevlig kaka kunde jag i solen njuta av andras arbete. Dessutom kan man gå på upptäcksfärd i hennes underbara trädgård som från välordnad tant-trädgård förvildats på ett fantastiskt sätt.

Nu ska ni få titta runt på några fina platser som jag förevigat med min mobilkamera. Min lillas syster ska få sätta tänderna i min blivande trädgård, hon är sååå duktig.

Som ni ser så får hon allt att blomma, pumporna klättrar upp i solrosorna, potatisen frodas och hennes trädgårdsland dignar av grönsaker...

Vill ni veta hur det gick med vår husförsäljning? Den potentiella köparen drog sig ur innan kontraktskrivning då de inte "orkade flytta"...
Tack och lova ljusnade dagen efter detta tråkiga besked, snart ska ni få höra(läsa)...

5 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Bättre sent än aldrig... Det blev bokstäverna C och U.
KraM!!!

m family goes västerut sa...

Förresten, min kusin har döpt sin flicka till Ronja...

Petra sa...

Hej Cilla, din systers trädgård ser mysig och kreativ ut.
Det låter ju positivt med försäljningen trots allt.
men jag undrar bara hur folk är funtat som går till besiktningar och lägger bud och sen kommer på att de inte orka flytta? Hmmm????
kram, Petra

Creations by Lisa sa...

Det var mej en frodig trädgård din syster har :-)
Kram Lisa

SussiLi sa...

Hej!
Vilken tur att det finns de som har de rätta gröna fingrarna som man kan få lite hjälp av. Din syster har verkligen en mysig trädgård.

Hej från Anneli...SussiLi..