måndag 23 juni 2008

Regn och rusk!

Ute är det ett förskräckligt väder. Det gäller att njuta av blommorna så länge de håller sig kvar på buskarna. Äppelkarten rasar ner från vårt gamla äppelträd, vi får väl se hur mycket frukt det blir i år.


Idag har jag varit en snabb tur i Skurup, även i regn och rusk måste man göra vissa ärenden. Jag var inte ensam om att behöva medicin på apoteket i allafall.


Eftermiddagen tillbringade jag med mina mysiga barn i sängen, vi läste sagor och sov. Ute rasar stormarna blandat med regn. Känns som höst....


I morgon fortsätter funderingarna på hur vi ska göra med Sommarbutiken. Tanken är att vi ska ha den i ett stort tält på gården, men med virvelvindarna som nu råder lär både tält och inredning lyfta till väders. Just nu vänder vi ut och in på oss själva för att hitta en provisorisk butiksyta.

Innan jag slutar för dagen vill jag visa er ett nytillskott i trädgården. Det är en Sibirisk Vallmo som jag fått av min vän Boel. Tack och lov hann jag föreviga den med kameran, nästa dag kom Ludde med den i handen. Han hade plockat den till mig, så den fick pryda bordet en stund.


1 kommentar:

a home far away sa...

Nää fick den bara stå i en dag, hihi, men den var vacker ivarjafall och säkert lika vacker i en vas!

Ha en fin vecka!
//Gunilla