torsdag 26 juni 2008

Jag har fått paket!

Hej alla glada! ( och alla andra)


I går kom äntligen mitt efterlängtade paket från Bonaparte. Det är en riktig favoritbutik, de säljer fantastiskt snygga damkläder, men även lite till barn och herr. Just nu har de rea och då passade jag på att handla lite nytt.


Ska vi nu öppna butiken får man ju vara snygg när kunderna kommer. Då åker mysbyxor och urtvättade toppar av och klänning eller kjol på. Det är ju inte så praktiskt alltid att springa omkring i kjol här hemma även om det är ett favoritplagg.

"Du har ju en sån som flickor har", sa Ludvig till mig en dag när jag hade kjol. Hmmm... har man en kortklippt mamma är det kanske inte alltid så lätt. Så nu ska Ludde och Ronja få se mamma mer i kjol.


Här ska ni få se:

Den snygga smala tjejen är INTE jag, Jag är hennes raka motsats, kortklippt och betydligt fylligare. Jag kan inte gå så där kvinnligt heller för då slår låren ihop och jag ser ut som en "äggsjuk höna".


Dessutom hade jag inte fått hålla i så många ballonger, det finns två här hemma som hade sett till att de flugit till väders för länge sedan.


Sedan köpte jag den här fina tunikan. När jag gått en hel dag i klänningen och hållit in magen kan jag ta på mig tunikan och andas ut. Skönt!
Som jag berättat innan jobbar jag på att gå ner i vikt. Problemet är inte att röra på sig utan att låta bli all god mat. Det är ju sååå fantastiskt mycket god mat som man kan laga. När jag nu väl betsämt mig för att laga nyttig mat, hoppar alla smaskiga, snaskiga recept på mig och skriker. "Laga mig, Laga mig" och då är det svårt... Men skam den som ger sig.
Ps. Blomman som jag visade i min i förra inlägget vallmon, visade sig vara en Isländsk Vallmo, inte en sibirisk. Fy mig! Fast det är ju kallt på båda ställena.
Ha en bra dag! Nu ska jag ut och städa logen!

5 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka härligt beskrivande ord:) Du fick mig att dra rejält på mungiporna...

Kläderna är jättefina!

Kram Annica

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Hej!
Vad kul att du gillade mina hjärtan =)
Du har en underbar webbutik, massor med såååå fina saker!
Kram Malin

Nettan sa...

Tack för titten hos MIG =0) !
Ja det är alltid kul med nytt & du har oxå fyndat ser jag, gillade tunikan du köpt jättemycket !
Länkar till dig om det är OK ?!
Kram Nettan

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att du hittade in till mig, och tack för din gulliga kommetar. Kläderna var jätte snygga.
Ska läsa lite tillbaka nu, men kommer tillbaka igen sedan.
Kram Ullis

MY WHITE COTTAGE sa...

Jo, du har rätt! Vi bor inte långt ifrån varandra. Jag bor öster om Ystad. Vi flyttade ner hit förra sommar från Linköping. En flytt vi inte ångrar kan jag säga!!! Älskar närheten till hav och strand och de böljande fälten - underbart!

Vilka fina kläder du har beställt!

Ha en fin helg!
Kram från Jenny