tisdag 21 april 2009

Tårtor och mässor

Här kommer nu bilderna från helgens mässa - Hemma på Söderslätt. Mässan som var mycket fint anordnad drog tyvärr inte många besökare, vilket var mycket tråkigt.

Vår monter var sprängfylld med fina arrangemang och mässpriser ändå hade vi ingen vidare försäljning. Här nedan får ni se de fina "tårtorna" och "bakelserna " jag gjort för att pryda montern. De blev mycket beundrade och fast jag satt en lite skylt om att de inte skulle röras, så MÅSTE ju varenda tant känna efter själv.....
Så istället satsar jag nu på rea i butiken, såväl i Anderslöv som i nätbutiken.

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Oj oj oj...vad mycket fint!

Vet du vad? Jag har gjort ett test...som bara jag vet om. Bara du lyckades.;-) Kramis gummeligumman.

Huset på kullen sa...

Men gud vad fint och vilka bakelser ;)

Hoppas allt är bra! Kram Linda

Petra sa...

För en gångs skull vet jag att jag inte är en av dessa här nämnda tanter, för att jag satt nerklubbad--> varslad och nästan uppsagd på jobbet, för övrigt förskyld, febrigt, och illa tvunget att lära upp dem tre figurer--->3---> som ska ersätta mig efter jobbflyttningen till utlandet och kämpade får glatta livet att hålla näsan över vattnets yta....har inte varit på mässan, men tänkte på det och ville ditt.....men är bara människa jag med.
Har tvådelad mig och klyvit i halvor, men ack, så var det inte tillräckligt heller.....vill bara kräka och skrika. Finns det ingen därute i periferin som kan plocka mig upp ur träsket?
Petra

Hemma på Landet sa...

Nja...det måste jag nog skriva per mail.:-) Kramis

Nettan sa...

Visst är det bra med ett enkelt " förlåt ", mycke kan lösa sig, bara man anstränger sig lite =0)

Efter regn kommer sol, visst är det så !

Kram Nettan

helena sa...

De var helt underbara i verkligheten. Jag hade tur att se dem! Du är så duktig! Ha tålamod, som du sa häromdan! skam den som ger sig. Jag håller på dig!
kram