söndag 22 mars 2009

Vårkänslor!

Tänk, det har redan varit vårdagjämning. Tiden går fortare ju äldre man blir, är det inte konstigt? När jag var yngre längtade jag hela tiden till olika åldrar. När jag var riktigt liten ville jag bli åtta år för då var man stor....tyckte jag. Sedan var nästa steg fjorton år och sedan tappade jag nog räkningen. Nu känns det som att man inte behöver längta lika länge, eller så är det så att vardagen är så fylld av tidskrävande sysselsättning att dagarna bara rinner iväg.
Som ni ser har våren kommit till Skåne. Hemma i Karlsborg, i vår trädgård, blommar det för fullt. Knopparna börjar svälla på träden och pionernas små röda skott lyser under höstlövens skyddande täcke.
Det känns lite vemodigt att lämna vår gård. Vi har ännu inte fått sålt den, men det är ännu en visning på onsdag. Jag har redan mentalt flyttat ifrån huset, men trädgården känner jag att jag kommer sakna.
Nu letar vi för fullt efter ett nytt boende, vi har tittat på flera hus men inte hittat det riktigt det"rätta" än. Det är just det som är det svåra, hade jag haft en ny trädgård att "gräva" ner mig i hade jag ju haft ett mål i sikte.

4 kommentarer:

Petra sa...

Hej Cilla, vårkänslor, jooo, trädgården har fått dem, men jag befinner mig i ett riktigt vacuum just nu.
Hoppas att ni hittar snart ett nytt drömställe.

Kram, Petra

Eva sa...

Känner med dig Cilla. Iblsnd måste man göra sina val när livet kommer ivägen. Hoppas att ni snart hittar ett nytt hus med massor av möjligheter.
Kram Eva

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att det går bra med försäljningen och att ni snart hittar något annat som känns bra. Och som har en fin trädgård. Så härliga blombilder du visar.

Ha en bra vecka! Kram Ullis

helena sa...

Så helt plötsligt faller allt på plats - Huset blir sålt, nytt hus dyker upp från ingenstans och du sitter i din nypåtade trädgård... lycka till på husvisningen.