onsdag 18 mars 2009

I går räckte liksom inte tiden till. Väl hemkomna från mässan vart vi tvugna att flytta tillbaka in i butiken igen. Vi hade ju mer än halva butiken med oss in till Malmö. Nu ska jag at mig tid att visa några bilder samt att skriva lite om mässan sedan ska jag kika runt på era bloggar för att se hur ni haft det i helgen.
Vattenkannor och tulpaner, ett måste i varje trädgårdsälskares hem.
Vår nyhet, nyligen hemkomna trädgårdskläder från Garden Girl. Vi fick många snälla kommentarer om våra snygga kläder. Tack! Byxorna ni ser på bilden, är i vårens nya mönster/färg blue stripe och kan fås som hänselbyxa, midjebyxa eller knickers. Titta in i vår nätbutik för att se alternativen.

Hyllorna ni ser på bilderna finns tyvärr inte att köpa, men jag tror att hälften av besökarna frågade. Ska nu försöka få hem dem till försäljning!


Underbara primulor i vårens härliga gula färg!


Ett måste på varje mässa, ta med någon som ser ut som du. Jag hade anlitat min syster som ställde upp och hjälpte till.. När jag var och fikade eller gick en tur trodde många att hon var jag. Här ser ni henne fixa omkring i montern. Tack Anna!
Ni som missade denna mässa kan besöka oss under Hemma på Söderslätt, en mässa på Söderslättshallen i Trelleborg 18-19 April. Eller så kommer ni såklart ut till butiekn i Anderslöv där ni har hela sortimentet.

8 kommentarer:

Mizty sa...

Just nu paus i dammtorkningen....
hur kul är det på en skala. Men SOLEN lyser. Grann syster ihop med grann ängel ser jag ;)

Nätterna är långa ibland så då ska jag pröva med vikningen,

Kram

Hemma på Landet sa...

Oj vad mycket fint.:-) Här skiner solen, men vi har fullt med snö.;-) Kram

Petra sa...

Kan tro att det var lika jobbigt att flytta hem till butiken som det var att förbereda mässan. Hoppas att ni snart hitta ett nytt drömställe till familjen. Har varit och pysslat hela dagen, kan knappt rätta upp mig i upprätt läge men det var det värd......kroppen få säga ifrån ;O)
Tänk, solen skiner fortfarande och för bara 2 månader sedan vid denna tiden var det bäckmörkt. Tjohoo.
Kram, Petra

Havanna sa...

Tack själv Sys! det var superkul på mässan även om jag också var som en urlakad sill i söndags kväll.

zinkbaljan sa...

Ujjj så himmelens mycket fint, diggar kannorna!
Kram min vän

Eva sa...

Cilla, jag fylls med glädje varje gång jag öppnar din blogg och får höra den vackra musiken, sitter och njuter....
Ja, ja jag vill också ha en hylla fast var den ska placeras får jag fundera ut sen. Hann inte besöka mässan tiden rinner iväg och på helgerna längtar jag inte precis till Malmö dit jag pendlar varje dag. Trelleborg låter bättre ska notera det i kalendern.
Vi hörs o ses!!

Hanna sa...

Så mycket fint du visar!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Ullis/Leva på landet sa...

Så härliga bilder. Hoppas att du har hunnit att vila dig lite nu efter mässan. Man måste ju passa på att skaffa sig lite ny energi när solen skiner.

Kramar Ullis