tisdag 24 mars 2009

Påskpyssel...

Idag har butiken fått en ny inneboende, det är kaninen "Monica" som den så fint heter som kommer bo i skylfönstret en tid framöver. Monica är en trädgårdskanin som tål frost och som dessutom är både snygg och trevlig.

Här kommer fler projekt jag vill visa. Eftersom det snart är påsk förbereder jag nu mig för att ha öppet under påskhelgen. Som ni säkert vet är det Konstrunda här i Skåne under påsken och i år öppnar Jordberga Konstexpo den 9 April. För er som gillar konst och teater är detta nog en trevlig tillställning. Jordberga ligger i närheten av vår butik så jag kommer själv åka förbi. Dessutom är vi med och sponsrar utställningen vilket vi hoppas ska ge oss lite besökare.

Detta är dagens pysselbidrag. En vacker murgröna prydd med söta ägg och en gjutevävsrosett.

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken gullig kanin. Skulle passa utmärkt i min trädgård.

Kramar Ullis

Åsa sa...

Jag måste nog säga att kaninen ser lite läskig ut, en NAKENkanin!! Tror den sett mindre läskig ut om den var vit :) Trevlig helg! Kram Åsa

Petra sa...

Hej Cilla, jag skulle modellera en kanin tänkte jag, men när jag höll på med den så märkte jag att det liknar mer en drake, då blev det ändrade planer och en sör drake växte fram, inte mycket påsk-aktig, men men....
Din kanin är söt. Och släpper man ut den i sin trädgård kommen den inte att käka upp några grönsaker eller andra plantor, hihi.
Kram, Petra