onsdag 4 mars 2009

Var tog våren vägen?

Ja, nu är det så där kallt och blåsigt igen här nere i Skåne. Var tog de ljumma vårvindarna vägen?
Jag vill ju ha sommar och sol, ingen kort kort kjol. För då behövs ju först soeln så folk inte bländas av mina vita ben.

Ludvig brukar klaga på att de är stickiga. De var de aldrig innan jag skaffade barn. Då han jag liksom ta hand om mig själv lite mer. Nu kommer jag i tredje hand. Först två barn och sedan jag.


Fast visst är det härligt med barn. Ronja gick själv idag över golvet där hemma utan stöd. Då ville jag bara jubla, jag är så stolt över henne. Hon är alltid glad och kämpar på.


Ludvig han är en så duktig storebror. Han hjälper Ronja och tar så väl hand om henne hos dagmamman och hemma. "Akta dig för att röra min syster" Storebror finns där att försvara henne i alla lägen.


Nu är arbetsdagen slut och jag ska ta mig hem. Ha en bra kväll. Nu ska jag hem och krama mina busungar.

Vet någon var detta hus finns till salu för 100kr?

3 kommentarer:

Petra sa...

Hehehe,rolig läsning med stickiga ben och barnlogik.
Ähm.....fint hus, var har du hittat bilden? Påminner lite om Sydstaterna.
Kramiz, Petra i lerhinken

Huset på kullen sa...

Ja, nu vill jag bara ha vår. Jag är grymt trött på kylan nu.

Ha det gott! Kram / Linda

Laxrom sa...

Hamnade på din blogg av en ren slump och tyckte väl att det var OK att läsa o kolla på bilder, tills det att musik började spelas! Jag vet att det var väldigt häftigt när man på 90-talet lärde sig att lägga in midi-filer som spelades i bakgrunden men nu är det 2009 och folk uppskattar inte oväsen från webben. De allra flesta lyssnar på musik eller radio i sin egna musikspelare. Vill man inte lyssna så pausar man eller stänger av, då ska man inte attackeras av ljud från en bloggsajt. Ta genast bort, för tusan! MVH Upprörd Laxrom!