måndag 2 mars 2009

Massa mässor

Jag älskar gå på mässor, inredningsmässor, trädgårdsmässor, matmässor, ja, allt som är kul. Nu har vi som butik fått möjligheten att ställa ut på flera olika mässor och happenings under våren och sommaren.

Först nu på måndag, den 9 Mars kommer vi vara med Beatuy and Fashion kväll i Folkets Park i Trelleborg. Kvällen startar 18.30 och det bjuds bland annat på modevisning, dricka och tilltugg. Dessutom är det lotteri där kvällens utställare skänkt priser. Behållningen för kvällen går till Barncancerfonden.

Vi kommer vara där och sälja våra produkter från butiken samt försöka göra reklam för oss så att människor hittar ut till Anderslöv. Vill du gå dit så kom till butiken i veckan, vi säljer biljetter. Normalpris: 70kr, vi säljer våra för 50kr.Bilden är lånad från Sydevents hemsida.
Redan helgen därefter, 13-15 Mars är det full fart. Då kommer vi under tre dagar stänga butiken i Anderslöv för att flytta oss in till Trädgårdslivmässan på Europaporten i Malmö. Här kommer vi satsa stort på att visa upp och sälja våra nya trädgårdskläder från Garden Girl. Givetvis kommer vi även sälja andra fina produkter från Cillas Cottage som har med trädgård att göra.
Bilden är lånad från Garden Girl.
Längre fram i vår kommer vi även vara med på Hemma på Söderslätt, en mässa som hålls i Trelleborg den 18-19 April och som visar upp vad just Söderslätt har att erbjuda.
I slutet på Maj, 24-25 Maj kommer vi ställa ut med Garden Girl på Trädgårdsyran, en fantastisk mysig mässa ute på Svaneholms slott. Här var jag som gäst i fjol och det kommer bli så kul att själv få ställa ut i år.

Sedan i slutet av sommaren finns vi på plats på Katrinetorps gård den 4-5 Juli då det vankas mässa med Köket i Trädgården.
Så passa på nu att gå på mässa i vår och sommar. Jag hoppas vi ses i vimmlet.

4 kommentarer:

Sarah sa...

Hejsan Cilla... nu har jag äntligen lagt upp bilderna från smyckeskursen... La upp alla jag tog, ifall du vill ha nån av dem här :) Du hittar dem på http://bilder.baddie.se/#5.0

Skaparglädje på 2 ben sa...

Hejhej, vad kul med mässor.
Vi ses säkert på den ene eller andre.
Ska fortsätta med älven jag gör i vitt just nu ;O)
Trevlig kväll, Petra

Petra sa...

Hej Cilla,
den 12.+13 ska jag på tjänsteresa till Hannover, hoppas att vara tillbaka på lördag + söndag för att hinna till Mässan.
jag kommer in snart.
Kram, Cilla

Hjärtat Mitt sa...

Tänkte gå på mässan Trädgårdsliv i mAlmö. Hoppas att det finns mycket fint att titta på :)

Kram Mari i Marieholm