fredag 21 november 2008

Snön lyser vit på taken...

...endast Cilla är vaken.


I natt har vi haft förmånen att ha barnen sovandes hos mormor och morfar. Det vill säga att jag och Joakim har sovit en HEL natt. Inga tappade nappar, hämtade vattenglas, bytade blöjor.
Tror ni jag sover då? Ja, en stund sov jag så hårt att handen somnade, men sedan vaknade jag och saknade mina barn.

Vi har så mycket att göra just nu att barnen får vara ganska mycket hos mina föräldrar. Ronja och Lusvig älskar mormor och morfar så det är inte för den saken skull, utan det är för att jag får dåligt samvete. Fast jag vet ju att barnen har det bra.

Just nu hägrar bara butiken i mitt huvud. Jag kan inte svara på en fråga utan att få med något som har med Cillas Cottage att göra. Ska vi handla mat så tittar jag automatiskt på saker som vi behöver i butiken. Knasigt, eller hur?


När jag vaknade i morse trodde jag inte min ögon. Taken på stalllet och logen var helt vitt, dessutom var marken vit. Först trodde jag att jag blivit knäpp av allt vitmålande i butiken(där har vi den igen), men det visade sig att det faktiskt snöat här nere i söder.

Nu hoppas jag att snön ligger kvar till i kväll när barnen kommer hem. Hos mina föräldrar som bor några få breddgrader söderut skiner solen idag och det är barmark.

Nu ska jag sätta mig i bilen igen och ge mig av till Anderslöv. Jag ska fortsätta måla, just det, vitt! Tidigare har butikslokalen varit gul! Blomsteraffären som fanns där då hette Lejonblomman och lejongul i alla dess möjliga nyanser har tills nu prytt väggarna.

Men nu ska det alltså bli Cottage-Vitt!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Ja själv klart står erbjudandet kvar. I vår kommer jag hålla kurser genom studiefrämjandet Simrishamn, vet inte vad kursavgiften är då, men det är 5 gånger fördelat på 10 veckor, kvällstid, tis eller ons 19-21.30
Kanske kunde vara något för dig. Så kolla med studiefrämjandet om det är intressant. Lycka till med butiksöppningen. Ska försöka komma förbi och kolla någon dag.
Kram
Jenny

Från A till O med Jenny sa...

Ja snön har också kommit till oss här i nordväst...ha en superhelg i vintervädret
Titta gärna in till mig och var med i min tävling
Kram Jenny

Haga i Vitt sa...

Det går bra, jag behöver ett jobb:)
Synd att du inte kunde njuta av din barnlediga natt.
Kram Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Vi har också fått snö idag. Det vekar vara en hel del för dig att göra, men det blir säkert jättebra. Hoppas att du visar bilder sedan när du har klart.

Hoppas att helgen blir bra!
Kram Ullis

Romantiska Hem sa...

hejsan vännen! Du har något att hämta hos mig! Kram Petra