söndag 30 november 2008

Öppningsdag!

Hej på er!

Sitter utmattad och trött vid datorn efter en hektisk och omtumlande vecka. Det har varit sorg över Rufus, men även mycket glädje. Tack alla ni som hört av er när vi hade sorg!


Idag har jag ÄNTLIGEN öppnat vår butik, med hjälp av min älskade syster. Joakim hade ju den otroliga tajmingen att åka på utbildning i morse och missade årets händels - vår butiksöppning.


Jag har knappt kunnat sova på flera dagar och har varvat kaffe med sömntabletter (inget jag rekommenderar). Det har varit sååå roligt idag när vi äntligen öppnade. Bilder kommer i morgon, men en trevlig man som hälsade på i butiken berättade att han bloggade och tog även bilder. Titta gärna in på hans blogg Bertil Tomelius Blogg Funderingar . Här kan ni se en lite suddig bild på mig och min syster (längst upp till vänster) samt en bild från ett av våra rum i butiken, föreställande en barnsäng.


Inte nog med detta, jag har dessutom fått en jättefin award av Ullis med bloggen Leva på landet . Tack, vännen!Denna fina utmärkelse skickar jag vidare till tre goda vänner som betyder mycket för mig. Jennie, Boel och Åsa, ni ska veta hur mycket jag uppskattar er. Kram på er!
Nu ska jag stupa i säng. God natt på er!

6 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Vad kul att ni kommit igång nu.:-) Kramis

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att du har öppnat i butiken nu. Ska bli så spännande att få se bilder därifrån. Hoppas verkligen att allt kommer att gå bra nu så att så kan varva ner och komma tillbaka till det vanliga utan kaffe och sömntabletter, *s*.

Ha en riktigt bra vecka.
Kram Ullis

Från A till O med Jenny sa...

tack för titten och tack för att du är ed i min tävling
kram Jenny

Nettan sa...

Vad kul att du äntligen öppnat din butik, men samtidigt blev jag så ledsen när jag läste om er " älskade Rufus " ~ så hemskt !

Tänker på er !

kram Nettan

Åsa sa...

Dags för en uppdatering kanske ;)

Vit poesi sa...

Roligt att ni kommit i gång med butiken!! Och såklart grattis till din fina award
kramar Malin