fredag 18 september 2009

Plötsligt händer det!


Ibland kan jag inte sluta förvåna mig.

I början på sommaren köpte jag in vackra hängpelargoner till Cillas Cottage. De stod utanför och blommade så vackert....men ingen köpte de stackarna. Till slut hade de falnat, blommat över och de hamnade i butikens "bakre regioner".

Nu i dagarna när jag var på städhumör, vilket händer ytterst sällan, hittade jag de små stackars uttorkade pelargonerna och försökte mig på ett upplivningsförsök med en rejäl rotblöta....

och se...lagom till helgen blommar mitt köksfönster i härliga rödvita färger.

Det är därför jag älskar pelargoner, man vet aldrig var man har dem...
5 kommentarer:

Marita sa...

Men vad fin den är!! Kul att du fick liv i den igen. Jag är ganska kass på perlargoner faktiskt. Troligen för att de vill ha så mycket vatten och den ska ju helst komma regelbundet. Det är inte mina blommor bortskämnda med!
kram, Marita

cinah sa...

Haha,ja se pelargoner =) De kör sitt egna race de..
Va kul att de tog & piggnade på sig igen,vackra är de oxå =)
Sköt om dig & ha en fortsatt trevlig helg.
Kramen från Jämtland

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin pelargon. Gillar också pelargoner för de tål så mycket och så är de så vackra att se på. Vilka snygga tapeter det är i ert nya hus:). Kan inte heller förstå varför de tapetserat över med så lika tapet. Påminner om min lägenhet som jag hade för många år sedan. Också vinyltapeter i blå, brun och orange med stora blommor.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

helena sa...

Härligt att se att du har lyckats hålla liv i dina polkagrisfärgade hängpelargoner. Jag skickade mina överblivna till komposthögen för några veckor sedan.
Kram

Lisa på Furutorp sa...

Hej Cilla!

Läser att ni hittat ett nytt hus! Härligt! Det ser ut att bli en lång & arbetssam men samtidigt rolig resa framöver; lycka till!

Idag hann jag äntligen ringa upp dom "skotska" grabbarna, och jag la en order på Au Lait + Boheme + tvålarna i plåtask, som kommer nästa vecka. Tack för tipset, nu är jag 3:e ÅF i Sverige!

Kram & Må så gott!
Lisa på Furutorp