fredag 26 juni 2009

Köket i Trädgården!

Då var det dags igen, ännu en mässa är i antågande. Helgen den 4-5 juli styr vi kosan mot Katrinetorp utanför Malmö och mässan Köket i Trädgården. Även denna mässa anordnas av Countryfair som är stjärnor på att ställa till med "kalas" i trädgården.


Temat för helgen är hur vi kan använda produkterna från vårt "gröna rum", dvs balkongen, uterummet, trädgården eller terassen i vår matlagning.
Detta trevliga arrangemang sker tillsammans med Jesper Aspegren som är ciceron under helgen. Han kommer bland annat presentera gäster som Lena Israelsson, författare till boken Klosterträdgårdar, Åke Truedsson som brinner för tomatodling mfl.

Passa även på att äta gott eller ta en fika i den vackra miljön. Dessutom bjuder Katrinetorp på Antikmässa och Loppis samma helg. Perfekt!

3 kommentarer:

Eva sa...

Åh ,det låter härligt. Jag behöver verkligen matidéer, är ingen stjärna i köket. Kan kanske lura med sambon, han är bättre än jag på det. Jag går mer igång på loppiset. Hoppas du är frisk och kry nu så du kan njuta av de ljusa varma sommarkvällarna.
Kram Eva

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som en härlig helg. Hoppas att du får massa inspiration.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Petra sa...

Tack för tipset ! Nu har jag semester och har planerat in Katrinetorp. Denna gången blir det av. Så spännande med matlagning och loppis....ahhh.
Ha en underbar solig helg vännen.
Petra