torsdag 26 februari 2009

Avslöjande...


Efter mycket stötande och blötande av en först omöjlig tanke, har vi nu bestämt oss. Vi ska flytta från gården.
Det känns inget vidare kul efter allt arbete vi lagt ner med att renovera och fixa i ordning både ute och inne, men nu är vår kära gård till salu.
Vi känner, både Jocke och jag att vi nästan aldrig är hemma. Jag är i butiken och Joakim på sitt jobb. När vi väl är hemma behöver vi tid tillsammans med varandra och med barnen, inte en massa MÅSTEN som hänger över oss.
I början var det kul att renover och fixa, men när det börjar bli för mycket är det inte roligt längre.
Nu ligger gården ute till försäljning och vi tittar efter ett nytt, mindre boende. Efter mycket diskuterande har vi även betsämt oss för att flytta närmre civilisationen igen. Både för vår egen skull, men även för barnens. De behöver kunna träffa kompisar och kunna gå på aktiviteter utan att vi ska behöva skjutsa och fixa.
Dessutom kanske jag skulle kunna få en fritidsaktivitet i form av gympa eller styrketräning...
Att jag vart så dålig tidgare i år har också gjort sitt, jag orkar inte med ett hus på 200kvm, plus trädgården och butiken.
Det perfekta huset har vi ännu inte hittat, men av bilderna jag visade igår så kanske ni förstår vad jag letar efter. Ska bara vinna några miljoner på lotto....

3 kommentarer:

Petra sa...

Hejsan Cilla, synd men kanske bästa beslut. Lycka till med försälningen och att leta nytt.
Hoppas att du inte lägger ner butiken?
Kram, petra

Vita ljuva tankar sa...

Förstår att det känns tråkigt att sälja gården. Hoppas att ni hittaren underbart alternativ så att det känns lättare.

Fick paketet igår med vinsten-TACK för superfina vinster!

Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Oj vilken förändring det kommer att bli. Hoppas verkligen att ni hittar ett hus som ni verkligen vill ha istället. Ibland behöver man ju ta ett stort steg för att det ska fungera bättre även om det känns otäckt innan man tar det.

Kramisar Ullis