tisdag 6 januari 2009

Vinterutflykt

Idag har hela famijen inklusive vår ohängde hund varit på vinterutflykt. Målet för dagen var Svaneholms slott som ligger ungefär en mil hemifrån. Här finns en fantastisk natur med promenadslinga och diverse grillplatser.

Vädret var nu idag inte så mysigt, minsugrader, lite små snöyra och grått, grått, grått. (bilden på slottet är från nätet)Men vi packade in barn och hund bilen. Ozzy vart så glad att han knappt kunde styra sig själv och sin femtiokiloskropp. Han som inte brukar tycka det är så kul att trängas med barnvagnen i bagageutrymmet hade nu svårt att dölja sin glädje. Efter ett tag förstod jag att han så klart sett matsäcken vi packat med, hund + korv = toppen!

Vid Svaneholm väntade våra vänner och de hade redan satt igång grillarna. Barnen och hunden for omkring och samlade pinnar medans vi vuxna drack varm glögg och mös runt grillen.

Efter att ha intaget några kolgrillade korvar med bröd promenerade vi en bit och sedan avslutades utflykten med varm choklad och fikabröd.

Väl hemma i värmen igen somnade hela familjen Sjöstrand i sängen....det var ju bara meningen att barnen skulle vila. Nu sitter jag helt förvirrade som jag brukar göra efter att ha somnat mitt på dagen och försöker få ihop tankarna till dagens matlagning. Efter som jag var så kreativ igår, så tror jag att jag låter Santa Maria hjälpa mig idag.

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken skön dag med utflykt till ett sådant ställe. Så härligt att få somna så där.

Kram Ullis

Haga i Vitt sa...

Så härligt det låter. Vi pratar ofta om att göra sådana utflykter, men det blir liksom aldrig av. Får nog ta oss i kragen.
God fortsättning på det nya året.
Kram Mia