lördag 27 september 2008

Feng Shui

"När du rensar i ditt hem rensar du även i ditt liv. När du släpper taget om värdelösa eller gamla ägodelar som håller dig fast i det förflutna, kan du ersätta detta med med föremål och möjligheter som du vill ha."

Visst låter det bra. Boken ni ser här till vänster inhandlade jag på senaste bokrean, "Rensa, röj och förändra" av Mary Lambert. Baksidan lovar:
  • 101 projekt för ditt hem, trädgård eller balkong
  • Inspiration när du skapar rummen du alltid drömt om
  • frågerformulär somm hjälper dig prioritera
  • Ritningar där du ritar upp dina rum och hittar var risken för kaos är störst
  • Att rensa i röran är en kraftfull process som är mycket viktig i feng shui - den kan åstadkomma stora förändringar i livet!

Jaha, tänker säkert ni. Nu har hon, Cilla, som klagar på att hon har för mycket att göra skaffat sig ännu ett projekt...Mmmmm....Jag tänker ge feng shui´n en chans. Kanske kan det åstadkomma en förändring. Vem vet!

Idag har jag butiken öppen men jag tänker börja med hallen. Det är ju ingången till mitt hem och den ska kännas inbjudande och trevlig. Inte som vår. RÖRIG!

Så nu börjar steg 1 i Cillas Feng Shui-skola.

Både för mig och er!

5 kommentarer:

S o F sa...

Hallå där!

Tänker på det där med Feng Shui. Har läst lite grand på bloggar, hur man ska tänka och hur det funkar.

Och jag tror det ligger nåt i det faktiskt.

Detta kanske låter löjligt - men när vi köpte ett ovalt soffbord istället för det gamla rektangulära, så upplevde vi stor skillnad.
Allt blev så luftigt på nåt vis (precis som om energierna rörde sig friare). Det är ju mycket lättare att röra sig kring bordet när det inte är några vassa hörn.

Så jag tror att det inte är så dumt "tänk". Ska bli roligt att läsa om det i din blogg!

Ha det gott och Lycka till med Feng Shui!

Hemma på Landet sa...

Jo gumman, om du går in på Vägverkets sida, så finns det länkar där som man ska gå igenom.
Kolla där!
Puss Stina

Ullis/Leva på landet sa...

Har också köpt en bok om feng shui. TÄnkte attt jag skulle få lite hjälp. Vår hall behöver också fixas, men jag väntar på att IKEA ska få hem de hatthyllor jag vill ha. Är ju ett bra projekt att göra nu när det blir dags för inne säsongen. Så härliga bildre från stranden.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

beas barnslikheter sa...

Spännande!

Jag har precis klickat hem "Rensa i röran med Feng Shui" från Adlibris och har höga förväntningar på den.

Det här ska bli jättespännande tycker jag. :-)

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Hej! Låter som en utmärkt ide'! Har själv läst på lite om Feng Shui. Inspirerande! Boken: Rensa i Röran, gjorde en rensnings "våg" i vår familj! I takt med att boken valsade runt rensades det hej vilt!!! Både mina syskon o föräldrar!!//Linda