lördag 18 juli 2009

Tack mina vänner!

I går bjöd på ännu en underbar solig sommardag i Skåne.

Efter lite kontorsjobb i butiken styrde jag och barnen bilen mot Mossbystrand och kompisarna. Barnen grävde i sanden, plaskade och hade roligt medans jag och vännerna sörplade kaffe och konstaterade hur bra vi har det.

Ronja njuter av solen och ÄLSKAR att bada. Hon är som en liten fisk i vattnet, mer under ytan än över.... Här har jag lyckats få tag i henne för att få henne i lite varm och hälla lite vätska i henne.
Ludvigs stora projekt under strandturen var att gräva ett djupt hål. Då blir man ganska sandig. Men vad gör det när havet är så nära.

Nu väntar jag på att fötterna ska bli härligt mjuka av "sandpeelingen" och att det ska komam fler soliga, härliga dagar. För idag regnar det här i Anderslöv.....
Men vad gör det... Jag tar en kopp kaffe och tittar runt på alla härliga bloggar.
Ett stort varmt tack till mina söta vänner Åsa och Wera som igårkväll bjöd mig på underbar Thaimat och glass. Det är härligt att få skratta tillsammans med er!

5 kommentarer:

Petra sa...

Hmmm...vad är det för kotletter som ligger färdig panerade på bilden längst nere i ditt inlägg?
Nu har jag putsat glasögonen...kotletterna liknar fussingarna....jamen...det är ju fötter! Fortsatt solig sommar i underbara Skåneland.
Kram, Petra

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga badbilder. har inte blivit något bad för min del i veckan då jag haft fullt upp. Typsnittet heter scriptina. Finna gratis att hämta från nätet.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hej Cilla, låter som livet är rätt härligt, ja jobbar förhoppningsvis bara i morgon också sen kanske jag kan va ledig 10 dar eller nåt. Hör av mig om jag funderar på o åka åt ert håll. Kram Annika

Haga i Vitt sa...

Vilka härliga strandbilder du bjuder på. Mina små försökte gräva sig till Kina förra veckan när vi var på stranden. "-Det sa mormor att man kan!" Men sysselsatta var de ju!
Kram Mia

Anonym sa...

Hej, Jag har varit i Skåne med dotter och dotterdotter (drygt 1 år) vi skulle se var jag bodde som barn och så besöka alla inredningsbutiker vi hittade. Vi var i många och din butik och M&M i Ljungby var helt klart en klass för sej. Jag tror inte att det var du som var i butiken men vi fick god och bra hjälp hittade en hel del som vi kan njuta av när det blir höst.
TAck för en härlig butik och rolig blogg.
/Ingegerd från Småland